Láska jednosměrná

Láska jednosměrná

Anotace: A bylo jen ticho. Zamilovaný, nechtěný. Děje se to z důvodu abych mohl psát?

Vítej,
běž dál.
Vítej osude,
ty jenž jsi si vždy rád hrál.
Snaha výpotkem něžné fantazie.
Řvoucí do ticha nikdo mě neslyší.
Černočerná deprese na bílém papíře.


Jeden kout v rozbitém domě,
malá dírka v rozbitém okně.
Nahněvaný sám na sebe,
mohl jsem jít do nebe.


Slzy v mužské těle,
pocity tváří se tak směle.
Voda cinká o prsty zkřehlé
vzpomínky duše.
Jeden člověk ,
jen jedna vzpomínka.

Červená nitka tenké linie.
Láska v kráse nepoddajná.
Žije jen v jednom srdci,
žena v srdci jednosměrná.
Bez tebe srdce nežije.

Padám,
tiché sténání v hlubinách.
Hlas srdce velí,
těžké chvíle lehce bolí .

Pád do srdcí divokých koní.
V sedle navždy sám,
navždy v bolesti pohrdán.
Srdce jihnoucí v těle smutném
Navždy sám.
Slzami pohrdám.
Autor Carlos, 09.07.2013
Přečteno 722x
Tipy 1
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí