/untitled

/untitled

Anotace: Jen tak me to napadlo.. proste.. na picu ;)

Jdeme,
Ty,

Já.
Více než
Půl metru
Nás dělí.

Jdeme,
Ty,
Já.
Vedle sebe
Kráčíme,
Dva přízraky.

Jdeme,
Ty, já.
Ty jsi jeden,
Já druhý krok,
Bez sebe nejsme nic.

Jdeme,
Já, ty.
Sevření Tvé ruky
Oslabuje,
Držím Tě.

Jdeme,
Já,
Ty.
Více než
Půl metru
Dělí nás.

Jdeme,


Ty, s ní…
Autor mistake, 20.01.2007
Přečteno 252x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí