Moudrosti

Moudrosti

Anotace: ...

Bolest, co dal mi tento svět,

znova se chystám vytrpět

snad pro svou touhu nehovět

si ve svém blahobytu.

 

Zhojené rány otvírám,

zas cítím, co tak dobře znám,

obklopen lidmi stojím sám

ve stínu slunce svitu.

 

Že prý jsem moudrý, povídá

mi muž bez kouska citu.

Moudrost je totiž corrida

a já vůl ještě dlím tu.

Autor free.poet, 23.07.2013
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí