Podzimní

Podzimní

Anotace: -

Podzimní

 

Podzimní větřík chvěje větvemi stromů,
ne ještě nechce se, mě nechce se domů.

Hledím tupě do prázdných ulic města,
zda zaplane loučemi značená cesta.
Každý už čekal na plaménky tančící
s radostí s úsměvem, se smutkem plačící.

Každý chtěl nahlédnout a zas se schovat,
každý chtěl pojednou výš vyskakovat,
každý chtěl bohem být a nebo bohyní,
jsou z nich teď prasata, s výjimkou bachyní.

Podzimní deštík šumí skrz listy stromů,
ani teď nechce se, mě nechce se domů.

Autor hubape, 23.07.2013
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Laven De Brig, Putovatel, Půlnoční, Gringer, jyardak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí