Budoucnost?

Budoucnost?

Anotace: Trocha sentimentu a výhledu dopředu.

Večer se plíží do smutné to doby,
snad čekáš a říkaš si pořád co by?
Co by ses bál, co bys naléhal,
co kdo pro tebe vlastně znamenal?
Chyby se staly a čas nejde vrátit,
tak zkus ještě něco vživotě stratit.
Chovej se tak jak uznáš zavhodné,
ono nebude to vždy nádherné.
Příjdou pády a příjde strach,
některé věci promění se v pouhý prach.
Pak příjdou nové a ty tě zas zradí,
ale vždycky ti to něco nahradí.
Po každém pádu dá se zas zvednou,
po tom už nejde se nehnout.
jednou příjde někdo kdo tě vždy podrží,
avšak ted ne, ted né to dříve zaprší.
Ale jednou, jednou přijít musí,
on vždycky někdo o pozornost prosí.
Stačí se jen pořádně dívat a bojovat,
a přestat si už konečně malovat.
Malovat život který se nikdy nesplní,
budme realisti...vždy srdce ti někdo zaplní...
Autor ViktorNefarian, 24.07.2013
Přečteno 340x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí