sentiment

sentiment

Anotace: ...

déšť z mraků
zkrápí píseň
ohýbá ji

tiché kroky
promoklé střevíce
stébla v marastu
naivní pomoc
lenivé mlhy
všechno ututlat

vlhkou ruku
nehřejí prsty

smutná píseň
vnucuje výčitky
každý pohyb
krade radost

jsem v díře
zatáhnu závěs
slyším kapky
bijí o parapet
vysuším vlasy
utřu slzy
půjdu spát
Autor Ajuch, 02.08.2013
Přečteno 346x
Tipy 8
Poslední tipující: Madanik, danaska, Anjesis, maliska, mikrojimbo, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí