Tvůj a ničí

Tvůj a ničí

Anotace: ***

Padáme prostorem i časem,

chtít mi stavět hrady z písku,

nekonečnost je naším cílem,

jen řekni, a stiskni mou ruku.

 

Řešit stále stejnou hádanku,

a nenechat se Tebou zmást,

je toho více, nějakých háčků,

jak si myslíš, chceš zase lhát?

 

Jen jediný krátký okamžik,

a přes noc se obrátil svět,

změnilo se již toho na tolik,

nemůžeš hledat cestu zpět.

 

Hádanku jsi rázem vyřešil,

dokázal lhát do mých očí,

můj svět v trosky obrátil,

já zůstal klečet, tvůj a ničí.

Autor Kateway, 07.08.2013
Přečteno 362x
Tipy 5
Poslední tipující: Slechtic, Jozef Bojanovský, Naylit
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí