Připsáno pod neviditelnou čarou

Připsáno pod neviditelnou čarou

Anotace: Napsáno bez svitu měsíce...

Zlatý prach hvězd,
nechat se nést,
do svých snových cest,
alej zlatavých jabloní,
jít po cestě Tě donutí,
do hrudi bodnutí...

A krev teče po stráních,
poukaz na lásku v dárkovém balení,
objednejte bez prodlení,
pár bonbonů ve stylu barokních,
ve tvaru chrliče,
chrliče co chrlí city,
v našich dlaních jako petrklíče,
měli bychom přehodnotit priority.
Autor Básník bez tváře, 08.08.2013
Přečteno 348x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí