Smutný zahradník II

Smutný zahradník II

Anotace: ...

Žádná chuť ani vůně
Radost na půl oka
Vítr jen tiše si stůně
Z potůčku je stoka

Strohý statek, okna rozbitá
Na trámku bílá hniloba
Uschlá růže nikdy nezalitá
Dávno zašedlá běloba

Zbyl si tu jenom ty
Zhrzen a zlomen
Sám sebou zakletý
Tak dlouhý je den

Den plný prázdnoty
V mysli, srdci i okolí
S příslibem samoty
Co už ani moc nebolí

Na světě sám, kvůli sobě
Přiznal si sám už dávno
Naději pochovals v hrobě
Zbylo ti jen to prázdno
Autor Aka Kiss, 11.08.2013
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí