Smutný zahradník III

Smutný zahradník III

Anotace: závěr

Přišla jsi s květinou
Uloženou v květináči
Ber s radou jedinou
Že zalévat jí stačí

Ať je to tvá naděje
V krásnější zítřky
Tvé srdce roztaje
Slepené jsou střípky

Vzpomeň si na radost
A nevynech lásku
Dobrotu i poctivost
Nenechej na vlásku

Otevři oči své, podívej
Je správný čas, to víš
Dobrou v srdci neskrývej
Řekni, o čem tajně sníš

Měl si vážně pravdu
Z konce jsi na začátku
Tak vezmi novou sadbu
Teď bude vše v pořádku
Autor Aka Kiss, 12.08.2013
Přečteno 336x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí