O Tobě

O Tobě

Anotace: Jen pro doplnění sbírky. Jednalo se o bleskovou záležitost pro zlepšení nálady a zvýšení sebevědomí

O Tobě...

Popelkou, jež mnoho lidí jí klacky pod nohy háže.
Mnohdy starostlivá, však s andělským úsměvem - jen bez svatozáře.
Někdy cítíš se jak outsider, Ty však razíš si jen cestu svoji.
Nemusíš se bát, vždycky budeš mít za sebou někoho, kdo při Tobě stojí!
Buď svá, NE tváří jež chtějí Tě mít ostatní.
Jsi skvělý človíček a TO JE TO PODSTATNÝ!

Máš veliké kouzlo a charizma a nejen já, ale i ostatní jistě v Tvé blízkosti oněmí lehce.
I když si to nemyslíš, tak jsi ztělesněním krásy a působíš křehce.
Nedej se, když špatné názory jiných se Ti honí hlavou.
Jsou to jen nesmysly, protože neznají Tvou duši pravou.
Možná Ti hned nedodají sebedůvěry tahle moje slova.
Ale jsou psaný upřímně a UVĚŘÍŠ, když si je pročteš znova a znova :)
(LSI, 25.7.2013)
Autor LSI, 13.08.2013
Přečteno 741x
Tipy 5
Poslední tipující: Haviko, lucie.Tee, Dablovamilenka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí