Šibeniční krása

Šibeniční krása

Anotace: nepůjde do nebe..

Houpá se ve větru
Tak osaměla
Zkouší říci tu větu
Jak ráda tě měla

Opuštěná, zrazená
Vlasy deštěm zmáčené
Pravda krutá
Nepůjde do nebe

Půjde snad do pekla
Nezabil jen ji
Ale jejich lásku
Snaží se, leč nevydá ani hlásku

Volá, křičí, běduje
Peklo, pohlť mne
Jak krutý je svět
Ale jaké je peklo
Autor Petty, 21.01.2007
Přečteno 238x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí