Chvíle před smrtí.

Chvíle před smrtí.

Anotace: Pocity člověka při vědění datumu smrti.

Bojím se bojím dalšího dne,
ze všeho kolem je mi teď zle.

Další den,
bude horší jen.

Já mám strach,
nechci další den,
vidím prach,
sama jsem tu jen.

Nemám čas,
už dozrál klas.

Dalšího dne zemřít mám,
bojím se pujdu kam.

Bojím se, jsem hříšník veliký,
bojím se satana shlédnutí.

Bojím se smrti dalšího dne,
bojím se že ani pes po mne neštěkne.

Bojím se že uváznu mezi světy,
když píši tyto věty.

Bojím se, nevím co bude dál,
víš, život pro mne hodně znamenal.

Poslední hek,poslední skon,
a já umírám, začal muj kon.

Tělo umírá,
duše se usmívá.

Vzlétla do nebe,
ale tíhou hříchů spadla satane na tebe.

Ve věčných kotlích já se vařím,
čerty přivábím.

Oni mne sežerou,
je konec můj,
zlikvidují duši mou,
a život můj.
Autor Rozdrcená duše., 16.08.2013
Přečteno 592x
Tipy 2
Poslední tipující: Monversol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm. Motivace mladých...

07.12.2013 20:57:12 | Hadrák

No záleží co sis z té básně vzal.

17.08.2013 07:29:31 | Rozdrcená duše.

mně ta báseň vyzněla spíš humorně, obzvlášť závěr:-)

16.08.2013 19:17:57 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí