Polská dívka v kempu

Polská dívka v kempu

Anotace: ...

Je zde mnoho k vidění
a z některých modelů plavek
příjemně šimrá v okolí hrtanu
tak rád bych sevřel jejich obsah
zejména nyní probuzen po ránu
natahuji k plavkám ruce nenechavé
nebojím se říci-rozplývám se blahem
s pocity rozechvění vykřiknu: AVE!

Kol uměle vytvořené vodní plochy
korzují dívenky s muskulaturními hochy
také zralé ženy jsou doprovázené
přinejmenším bronzem.

Je toho zde mnoho k vidění
desítky střihů a barev
je vrcholící léto, podivné mámení....

Od břehů ospale stoupá vzhůru
mladá dívka z nedalekého Polska
majitelka souměrné postavy
její oči ukrývají elegantní brýle
čistých linií, bez obručí
vlasy má zkrocené mikádem
prameny ofiny ukryty za drobnými lalůčky.

Tělo, ach její tělo mělo níže posazené těžiště
střed těla naprosto plochy
od pasu do stran životadárné boky.

Nad vší tou tělesnou nádherou
hrdě se pyšní – dmou
v košíčcích tělové barvy prsy velikosti cé,
vysnil jsem si potěchu
flirt možná divoký
vykonaný ve spěchu...

Však srdce její patřilo mladíkovi
a jeho sladkým představám o životě
zřejmě byla připravena podlehnout
o nocích jeho nesmělým dotykům,
jeho ideálům,
snad žít pár let i v nejistotě.

Já toužil po jejích rtech
po jejím přerývavém dechu
za pohybů, vše ve spěchu,
když nebude to možné jinak
prahl jsem poznat stavy zemdlení
dát šanci, promlouvat ve francouzském jazyku

Parler en francais?

Pohledy řekla mi :

Ja pana neikocham, ja kocham taňce....

I´m like dance

Rozumie pan?

Snad její slova dostatečně chápu
muže mít desítky hochů a stovky chlapů
a smířen s tím, že příliš netančím
nejspíš si dnešní noc
se sebou samým vystačím.
Autor kudlankaW, 19.08.2013
Přečteno 475x
Tipy 4
Poslední tipující: Avola, Robin Marnolli, Jozef Bojanovský
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední dva verše trochu krkolomé s tím dvakrát "si" jinak fajn...

20.08.2013 07:04:42 | Robin Marnolli

Ano Robine, už jsem to vyladil.

Díky :)

Hezký den přeji

Martin Kudláček

20.08.2013 07:11:49 | kudlankaW

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí