Jména

Jména

Anotace: nová

Jmenujem se všelijak
jména nám dal kdekdo
pokyn z neotřelých sak
vypálí torpédo

ostré, bez varování
do všech mafií světa
žvanil náhle dožvaní
když prožvanil léta

pro i proti, nakonec
umí mlčet, čelit
chtíči mluvit, jeho věc
elitář bez elit

další jméno dal nám, ač
známo je, že ztichl
zjihlý smích lká chytře, pláč
aby nevyčichl
Autor Petbab, 27.08.2013
Přečteno 301x
Tipy 2
Poslední tipující: zdenka, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí