Vrah

Vrah

Anotace: .

Krásný den to byl,

do té chvíle než ji zabil.

Utekl pryč, on zmizel,

nikdo neví kam šel.

Trápí se tím, zamyslel se,

došel ke svému cílu, oběsil se.

Autor Kikulinka, 28.08.2013
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí