Úzkost

Úzkost

Anotace: když se v noci konec přiblíží

brání srdci bít
ostny zraňujícími
tichým krokem
tikajících hodin

nedovolí nadechnout
prázdno bezútěšné
černé temnoty
nekonečného vesmíru

pálí mrazem
dotek necitelný
bílé pustiny
sněžných bezcestí

nevede nikam
slepá beznaděj
bezcílně bloudí
sem a tam

sevře mne úzkost
smrtelným stiskem
a zbaví
života
Autor VIZ, 31.08.2013
Přečteno 385x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, ještěrečka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí