Bez názvu1

Bez názvu1

Anotace: ..

Život to byl krásný,

lidé byli hodní.

 

V tu ránu se vše změnilo,

když se z revolveru střelilo.

 

Mladý hoch prodavače zastřelil

a tím se hříchu dopustil.

 

Z místa činu utekl,

běžel se pomodlit, tam si na kolena klekl.

 

Modlil se, nemohl to vydržet,

na místě se zastřelil a tam zůstal ležet.

Autor Kikulinka, 01.09.2013
Přečteno 335x
Tipy 1
Poslední tipující: Dominik Plesr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nechápu básnický smysl...nevidím v tom obrazy, pouze sdělení

01.09.2013 23:08:53 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí