Out

Out

Anotace: ...

Ztratil jsem se cestou domů

a teď nevím, kam se hnout,

kolem spousta vzrostlých stromů,

do žádného nechci tnout.

 

Pod hladinou lesa strachu

nesmím přece utonout.

Vlci už jdou po mém pachu,

chci se vyvléct z větví pout.

 

Tak tu čekám na svůj osud,

chycen v pasti, zahnán v kout

a vše, co jsem prožil dosud,

si chci znova promítnout.

 

Ten spektákl už brzo budou "out".

Autor free.poet, 01.09.2013
Přečteno 375x
Tipy 1
Poslední tipující: Arwen79
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí