Bez nikoho

Bez nikoho

Anotace: .

Smutné období to bylo,

staré ženě nic nezbylo.

Syn zemžel, od té doby vše ztratila,

před smrtí syna mladá holka jejího muže zabila.

Celé roky trpěla,

ztrátou nad všemi plakala.

Od té ztráty z domu nevycházela

a svým životem jen mrhala.

Nikdy se s tím nemohla smířit

a chce za nima mířit.

Za ty roky se její zdravotní stav zhoršil,

že by to někdo tušil??

Ona do nebe odešla,

byla šťastná, že za nima už šla.

Autor Kikulinka, 04.09.2013
Přečteno 408x
Tipy 2
Poslední tipující: Berka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí