Proč ....

Proč ....

Anotace: nevim co sem psat... je to smutná básnička.. snad se alespoň někomu bude líbit...

Proč si hrát na šťastnou, když nejsem ?
Proč brečet kvůli hloupostem, které se nedají vyřešit ?
Proč se smát, když se mi chce brečet ?
Proč být s někým koho nechci ?
Všude samé proč... Nechci tu být...
Vypadám šťastně a vesele, ale přitom nejsem..
Odejít do jiného světa, začít jiný život bez Vás a vy beze mne.. To jest můj sen.. Splní se ?
Myslím že ne.. Oni mě nechtějí pustit.. Není snad pro mne nahoře místo ?... Jsem tu zbytečně.. jen dalšímu človíčkovi, který se snaží přijít mezi nás (vás) zabírám místo...
Odejít a už se nevrátit....
Karty jsou rozdány, tak sbohem...
Autor Mary.Cocaine, 21.01.2007
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo přesně tak...takhle básnička je o tom, jak se cítíš proto se mi líbí víc než jiný, který lidi napíšou který nezažili...opravdu pěkná, proč? je od srdíčka jen tak dál..a neboj všechno se zlepší. a na otázku proč najdeš odpoved..

05.06.2007 19:21:00 | Mispul

Tohle je presne ta basnicka, ktere lidi pisi, kdyz se tak opravdu citi... Smutne...

08.02.2007 16:34:00 | Baladona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí