Až jednou

Až jednou

Anotace: ....

AŽ JEDNOU

Až jednou budeš nad propastí stát,
přemýšlet zda utéct nebo se vzdát.

Až jednou zradí tě i vlastní stín,
a v duši tvé zavládne stesku splín.

Nemáš sílu - vnitřní démon srazí tě k zemi,
nač bojovat? co stalo se – těžko kdo změní.

Vzpomínky naplní tě smrtícím jedem,
co kdysi hřálo nyní mrazí ledem.

Srdce mrtvé – pohřbeno v prachu,
týráš se žalem – dusíš se ve strachu.

Bojíš se nových dnů – i sám sebe,
co přinesou – peklo či nebe?

Děsí tě emoce vlastní,
prokletá smyčka – zvláštní.

Kalich hořkostí vypít si až do dna,
kráčet s duší – v niž skrývá se rána bodná.

Cítíš se více mrtvý, než-li živý,
nelze mít však co nejvíce ti chybí.

Vlastní mysl propastí se stala – není úniku,
stejně jsme jen pouhé loutky určené k zániku.
Autor Samanta, 11.09.2013
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Mirusek, Monversol
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dost dobrý :)

12.09.2013 08:27:25 | Mirusek

Děkuji :-)

12.09.2013 12:39:06 | Samanta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí