Medvídek

Medvídek

Anotace: ještě chvíli zůstat dítětem, ještě chvíli věřit v anděly

Jak dlouho chceš ještě tančit?

utíkej, dívko, nebe se zebe

zpívej, k medvídku se tiskni

já už tu nejsem, jen anděl tě vede

 

Zpíváš, v kalužích tančíš

z oceli růže a z papíru lodě  
sladké pravdy spletené ze lží

já už tu nejsem, jen anděl v tobě

 

Jak dlouho chceš ještě mávat
na vlaky zpod náspu trati?

toč se se sukní proti větru

než se ti anděl jako já ztratí

 

Zpíváš, v kalužích tančíš

ze svátků klišé, z motýlů můry

sladké sliby pepřené solí

andělé žijí, když máš pro ně vůli

 

Jak dlouho chceš ještě létat?

mašle se snáší na tvé copy
vzducholoď hnaná na křídlech snů
Nevyměň anděla za barel ropy

 

Zpíváš a tančíš a z punčoch ponožky

v kalužích vídám tvé s úsměvem tváře
andělé přežili, jen ztratili křídla

a nad hlavou zmítá se polární záře

 

 

 

Autor Muta cum liquida, 16.09.2013
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Jozef Bojanovský, Kaitlynn, Robin Marnolli
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí