Proč jste tak marný?

Proč jste tak marný?

Anotace: ...

Proč

jste tak 

prázdný? 

proč jste 

kurva 

tak marný? 

od ničeho

k ničemu

od starého

k starému...

ze zvyku, 

za strachu? 

hýčkat si prázdnotu ...

život protéká 

mezi prsty

jako krev

z mých ran ...

lepší paseka

než mříže

ze všech stran ...

Lepší tisíckrát zraněná

než promrhat život 

jako panenka z porcelánu

všemi viděná

všemi milovaná? 

ale uvnitř dutá ...

nehnutá

v bezpečí ...

ale kdo jí dosvědčí

že někdy kurva žila? 

tak kdo? 

...

 

 

 

 

Autor Melfëa, 16.09.2013
Přečteno 355x
Tipy 3
Poslední tipující: CoT, drew
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

matrika

16.09.2013 22:08:52 | Lagedama

To ze se nekdo narodi a umre nevypovida nic o tom jestli mezi tim aspon chvili zil ...

17.09.2013 15:02:41 | Melfëa

holý šit a svatá pravda

17.09.2013 17:10:21 | Lagedama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí