Nostalgie louky

Nostalgie louky

Anotace: zůstaň v nás...

Vidím louku
oh, jak šťastný to pohled
na které hrají si děti
slunce svítí
na jejich skotačení
a nic tu chvíli neruší
jen občasný smích
jejich šťastných úst
stojím uprostřed nich
a přemýšlím nad tím okamžikem
který bych chtěl, jako obraz
zarámovat na věčnost
tu louku plnou květů
a mihotajících motýlů
vůni dětství a svobody.
.
.
.
.
.
.
Pak přijela sekačka
květy posekala
děti odehnala
a já se probudil
z krásné Nostalgie
do dospělosti
všedního rána.
.
.
.
Jak moc bych si přál,
aby louka zůstala dál
neposekána...
Autor Tom XVI, 18.09.2013
Přečteno 335x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zůstat ve snu, v dětství, nemuset koukat ráno do reality)

18.09.2013 23:07:27 | CULIKATÁ

Zůstat tam, kde stačilo tak málo, aby se úsměv objevil na rtech a nemusel být doprovázen touhou po mít a vlastnit.

19.09.2013 10:35:23 | Tom XVI

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí