Hlad

Hlad

Anotace: Vzpomínky děsivé, či radostné smutek skličující a neřesti nelidské. Prázdná...

Vzpomínky děsivé, či radostné
smutek skličující a
neřesti nelidské.

Prázdná mysl upadá v zapomnění
schránka zoufalá v
bolesti nezúčastněné.

Krajina plynoucí a ospalá
mysl prázdná a
rozporuplně nedbalá.

Šepot hlučný, houkání střídavé
to tvaruje mou osobnost v
nevědomosti neřestné.

Oživení urputné ospalost ubíjí
kousíček radosti v
plnost se rozvíjí.
Autor Jess.x, 21.09.2013
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí