Nekonec nekonečna

Nekonec nekonečna

Anotace: Jednosměrnost času je veřejným nepřítelem číslo jedna.

Přesýpaci hodiny
odtikávají čas
až po okraj hladiny,
jsou zpity pod obraz

Obraz budoucnosti,
dní všedních spoušť,
dělí od radosti
nekonečná poušť

Poušť tibetské rozlohy
brzdí života cíle
Větru časté proslovy
krátí dlouhé chvíle

Chvíle nikdy nekončící
odbíjí tlukot srdce,
probouzí city tiše spící,
o pomoc prosí ruce

Ruce osudu točí
zemi v písečné nebe
Slzy utápí oči,
naděje ztrácí sama sebe
Autor Serja, 30.09.2013
Přečteno 398x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Robin Marnolli, Kaitlynn
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedlo. Tibet to má pod nadvládou Číny fakt těžký.

30.09.2013 07:51:46 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí