KDYŽ NEMÁŠ NIKOHO

KDYŽ NEMÁŠ NIKOHO

Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

Pouť slunce....stop času
zachytávání paprsků..tváří
zežloutlé fotky...vzpomínky
před prahem položené

přátelé mizející
po letech probuzen
ohněm i nenávistí
která vše vrátí

mystifikace vlastní osobou
líbí se místo i
prodejná kurva
vše co přichází

Braniborská brána
vítá svého vůdce
nadšené davy
manipulace i závist

zaplaceno ztrátou
vlastních věcí
zkroucená pravda ležící
dokopána v nejtemnějším koutě.
Autor HAIR, 06.10.2013
Přečteno 587x
Tipy 4
Poslední tipující: sluníčko sedmitečné, kamínek, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

V básni jsou metafory , které mluví i za mě a proto oceňuji.

28.03.2014 07:27:12 | sluníčko sedmitečné

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí