Nenávist na dětském hřišti

Nenávist na dětském hřišti

Anotace: Pro všechny děti, pro které je odlišnost ten nejtěžší hřích.

Děti se baví, výskají,
na hřišti na všechny křičí,
kol hřiště na kole jezdí,
ledy mezi nimi snadno tají.

Děti přichází i odchází,
jen tváře se mění,
odlišnost je cestou do nesnází,
všichni rádi ji tají.

Červená, modrá,
barvy stejné se zdají,
však pozor,
závist vši v srdci mají.

Jinou vyženou,
v srdci zlost mají,
bude nešťastnou,
bolest s tím spojí.

A až se vrátí,
odlišnost dokonale tají
ať i ostatní si s ní hrají
a jen maska ji pálí.
Autor Careyro, 09.10.2013
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děti někdy dovedou být hodně zlé.

10.10.2013 16:08:36 | iluzionistka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí