Výkřik do tmy

Výkřik do tmy

Anotace: ..

Sama tam stála,
třásla se, bála.
Na kraji skály,
stačí krůček malý.

Sama tam stála,
prázdna se bála.
Zakřičela do tmy:
"PROČ MY"
Autor Lissa, 10.10.2013
Přečteno 340x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí