Vábení

Vábení

Anotace: .

Pojď! Není čas!

Smát se a plakat můžem pak...

 

Rychle!

 

Než kamenná zeď rozdělí nás

navždy...

 

Váháš?

 

Ach ne, jsme ztraceni!

Nevěříš na anděly...Už to vím.

 

Mlč, prosím tě! Mlč!!

 

Slova, slova, slova.... Ticho,

a pak hluché nic.

 

Sbohem!

Mrazivý vítr fouká, leč jediný list se nepohne...

Autor chinaski38, 11.10.2013
Přečteno 306x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí