smrt

smrt

Anotace: ...

Život je jak fronta,
A stejně chcípnem.
na její konec
..no dobře, umřem
Už aby zazvonil zvonec...
vždycky dojdem

A až umřem,
Je to cesta pouhá
a do rakve vlezem
krátká nebo dlouhá.
a na věčnost odejdem.
Zkurvená, nelíbí se mi..
Nikam nevejdem,
jenom tiše v zemi
shnijem!


Teda matka země nás rozloží...
Ani na žádnou věčnost nepůjdeme,
..červům příjde nový zboží
prostě jen chcípneme!
I ten červ chcípne.
Tak proč jí kurva stojíme?
Autor glenn12, 11.10.2013
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí