Poslední minuty

Poslední minuty

Anotace: Krátká, smutná..

Poslední kapka sil
Polibek její jsi okusil,
Zapomenout jeho chuť jsi chtěl,
Jenže jsi to neuměl.

Váhání se ti osudným stalo,
Času už ti zbylo málo.

Poslední kapka sil,
Čas navždy se už zastavil.
Poslední polibek na tvé rty,
Zavřel ti dveře z temnoty
Autor Franky92, 14.10.2013
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí