Dospívání

Dospívání

Anotace: nuceně se ohlížím

Kdysi jsem snil o výhledu z výšin.
Jen tak si plachtit, dívat se na svět.

Pak odstoupím kousek dál,
vše se zdá být mnohem těžší.
Není myšlenek, co mě nadnáší.
Není jich dost, až mě to zaráží...

Chtěl jsem létat, chtěl jsem žít.
Trochu jinak na svět hledět.
Z výšek smát se, ptákům mávat,
dospět však jsem musel dřív.

Zmatená hlava do tmy se dívá,
dívá se zpět a hledá důvod.
Důvod a odpovědi na větu,
proč měl se dříve víc k světu.
Autor grygys, 19.10.2013
Přečteno 1245x
Tipy 1
Poslední tipující: Majdalénka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí