Náladová Vol. 1

Náladová Vol. 1

Anotace: Jedna taková vypsávací z nálady...

Chce se mi brečet a ty se chceš smát,
já se tu skládám,
a Tebe baví mě rozkládat,
a Ty mi říkáš že ne.


Ale v tuhle chvíli,
v těch černých brejlích co mám,
to vidím tak,
že sem zase za kre.éna, hotovej ču.ák...A dobře mi asi tak...

Mám chuť se jít prát,
mlátit se hlava nehlava,
a i když vím, že na konci dostanu,
klasickou nákladačku jako prase,
abych se týhle nálady zbavil,
šel bych si nechat naložit zase...

Moje nálada je jako klíště,
co mi sedí pořád na zádech,
jako opice, co je nejlepší přítel alkoholika,
je to něco co mě sráží jak některý jedince ledvinová kolika,
ten stav kdy obtížnej je každej nádech,
je to jak nůž v cizích zádech.

Jenže ty záda jsou mý,
nejsou tvoje nebo její,
nebo jeho a co na tom.
Stejně by som povedal že
chuj s tim všem bratom..
Autor Redingar, 21.10.2013
Přečteno 310x
Tipy 1
Poslední tipující: VEDz RVAHEs
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšeš mi ze srdce. Ano, takhle jsem žil.

21.10.2013 15:43:54 | VEDz RVAHEs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí