Dlouhých šest let

Dlouhých šest let

Anotace: ...

Očima po místnosti těkám,
vím, že tu nejsi, ale přece…
tvé ruce ve snech hledám,
myšlenky topí se v řece…
Je to tak dlouhá doba,
krutých a dlouhých šest let…
znovu tě ve snech volám,
vrať se mi, ještě naposled…

Dal jsi mi sliby
…které jsi porušil…
dal jsi mi city
…mé srdce jsi rozbušil…
dal jsi mi víru
…kterou jsi mi vzal…
dal jsi mi sílu
…to jediné ještě mám…

Vzpomínky nevezmou mi,
v srdci je mám…
už nikdy neřekneš mi,
jak jen ty jsi mi říkával…
Chtěla jsem odejít za tebou,
na tohle nemám sílu…
trápím se, bloumám samotou,
hledám ztracenou víru…
Autor Life.Circle, 27.10.2013
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Víra je vždy.. stačí se jí držet a pak, možná, k tobě příjde samo to, co hledáš...

04.11.2013 19:44:50 | *whatsoever*

Lepší by bylo méně teček, a uhladit trošku rytmus, jen trošku.
jinak fajn a vítej tu:-)
RM.

27.10.2013 17:09:31 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí