O dušičkách

O dušičkách

Anotace: Vzpomínka na jednoho blízkého člověka, který mě před třemi lety opustil.

*

*


Větve mých vzpomínek téměř opadané
Vítr honí seschlé smutky
z jednoho prázdného kouta duše do druhého
Je to už dlouho
a přece není
Tvoje místo u stolu zůstalo prázdné
Už se zase dokážu smát
zpívat si
a radovat se
i když všechno jen tak napůl

- protože tvé místo je prázdné

Byls tu a nejsi
A navždy nevyléčitelně bolíš...



*

*
Autor Jana M., 02.11.2013
Přečteno 512x
Tipy 8
Poslední tipující: Jana B., *whatsoever*, Herma Frodit, hanele m., maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Citovka. Nakonec přijdou doby, kdy tě to nebude drásat denně...

04.11.2013 19:36:26 | *whatsoever*

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí