Panna Maria podzimní depresivní

Panna Maria podzimní depresivní

Anotace: podzimní depky, ozvěny lásek, prázdnot a nenávistí..malá dramata obyčejných bláznů v panoptiku nedostatku...světla, času, pochopení...

Prdelatá plešatá Maria panno,
Ošukej planetu než bude ráno.
Ukaž, že dokážeš říct taky ano,
Chuť v puse udrž si navěky slanou.

Opusť ty bídáky, co tě tak trápí.
Naflusej jed, a dej jim ho napít.
Pavouky rozmačkat, a pak je lapit,
Nikoliv sebe, ale grázla zabít.

Když někoho zabiju, budu taky grázl…
Drž hubu!

Poroď to děťátko samostatnosti,
Ukaž, že krom vagíny máš taky ctnosti.
Poper se s velbloudem poživačnosti,
Než zahřeješ moje chladnoucí kosti.

Ty děvko stará jak Metuzalém,
Neplaz se po tom Bohu všeznalém.
Očistit boty bys mohla si málem,
A odejít navždy s hlubokým žalem.

Když odejdu s žalem, vlastně zůstávám…
Drž už tu hubu, nebo…!

Břichatá rozťatá panenko Mery,
Obejmi úd jeho svojmi pery,
Ukousni ždibek si pro život celý,
A VYSER SE NA LÁSKU BOHA, CO NENÍ.

Když to není Bůh, co je to? Člověk nebo Zvíře?
Když to není láska, je to vůbec něco?
Autor Sh' Abůn, 04.11.2013
Přečteno 479x
Tipy 1
Poslední tipující: JoeBLACK
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

parádní! :D skvělý! rozesmálo - přitom jde o vážnou věc! :D

04.11.2013 01:05:54 | JoeBLACK

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí