Černé myšlenky

Černé myšlenky

Anotace: Už jsem nestihl jí věnovat jedné osobě.

Zas černé myšlenky mám,

je to osud můj,

či si za to mohu sám.

Ale jedno vím jistě,

a to že jsi život můj.

Jsi mým sluncem,

Jsi mým vzduchem,

Jsi prostě mým životem.

 

Autor Werewolf, 08.11.2013
Přečteno 405x
Tipy 3
Poslední tipující: KviiK, maliska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí