Apatie Noci

Apatie Noci

Anotace: splín a nic víc...

Apatie Noci

Černá díra, bezedná jáma,
tma a noc, budoucnost skrytá
ve stínu smutku, prázdnota a nicota
pohltila vše,naděje skrytá
odešla v zapomnění.

Duše rozbitá, víra ztracená,
upadáš v zapomnění,srdce ti vyrvaly
a na pospas nechaly.

Pod lampou si můry hrají
a stíny jejich křidel
loutkohru rozehrají.

Co dál, kam jít,
nemáš směr a nemáš cíl,
bloumáš po ulicích
a přítelem ti je stín,
chladný a lhostejný
obrys Tvé siluety,
se leskne na zdi počmáraný.

Co ti napoví? co ti ukáže?
Neptej se!!!

Jsi stínem noci,
jsi tou siluetou na zdi.

Nevěřiš, otočíš,
ustrneš, upadneš v zapomění

Davy stínů a otroků noci,
kolik jich kráčí při svitu noci.

Jsi jedním z nich,
z těch ztracených,
co kdysi bývali plný cílů životních
a teď jsou jen prázdnou siluetou na zdi,
co v noci kráčí a ve dne spí…
Autor Sansaj, 11.11.2013
Přečteno 261x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí