Valkýra II:

Valkýra II:

Anotace: Jak jsem již psal včera, tak zde je druhá báseň se stejným názvem.

Valkýry jedoucí na koních,

končí život můj.

Valkýra toť doprovod můj,

Odin už čeká ve městě hrdinů.

S valkýrou odlétám vstříc svým přátelům,

na křídlech vran do Valhalských bran.

Autor Werewolf, 12.11.2013
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí