Na dobrou noc

Na dobrou noc

Anotace: Království snů a říše pohádek, tajemství a záhad, lásky a nenávisti? Co se skrývá, v našem příběhu života? Skončí tento příběh vůbec někdy?

Polibek věnuji,

na dobrou noc.

 

Černé vlasy,bíla tvář,

víla zdá se?

 

Kdysi?

 

Ladné tělo,

spí či bdí,

Sametová postel, 

poslední.

 

Noc přichází,

den mizí,

nejsem sám, ač cizí,

dotek zdá se.

 

Tvá kůže, 

barvy mesíčního svitu,

na rtech úsměv,

ponurého klidu.

 

Šat překrásný,

v tónu tmy,

květiny sudé,

na spaní,

zkrášlují tělo.

 

Princezny nemrtvé,

vládnou v království klidu.

Dobrou noc lásko,

příjdu....

Autor Jar.n, 16.11.2013
Přečteno 451x
Tipy 4
Poslední tipující: Koralína, Philosophic Theory, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí