CO JE VE VÍNĚ

CO JE VE VÍNĚ

Anotace: Jeden z bezpočtu popěvků o víně. Nápoje především veršotepců.

Co vše ve víně je
ale také co není
Jistě pravda - že
ale i zapomnění?

Radost co zbyla
vína si nalila
vše naráz vypila
Dělá jak chtěla
aby zapomněla

Teď už se ani nepře
Prohrála v každé hře
Jen tak do polštáře
svou hlavu zaryje
ta nešťastná Marie

Konec smutné árie
Autor RU 82, 22.11.2013
Přečteno 343x
Tipy 2
Poslední tipující: enigman, Admen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

já měl párkrát ve víně špunt...a nejsem si jistý pravdou nebo zapomněním...

25.11.2013 08:49:28 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí