O trakaři a mlýně

O trakaři a mlýně

Anotace: Anotace: ! (stručný popis, max. 250 znaků, zbývá 250)

plavala potmě
na dně rybníka
oči otevřené
žasnu
je tohle snad ta chvíle
kvůli které stojí za to žít?
vlny dělají mučivá kola
znova a znova
jako ve snu plném hub
u rybníka stojí
trakař a mlýn
každý symbolizuje
jiný ideál
nevím jak se cítím
nikdo to neví
zchátralé zábradlí
stěží nese můj dech
třeba se mi to jen zdá
déšť štípe
nezdá se mi to
ještě chvíli jí pozoruju
jak plave
a pak mlčky odcházím
a nechávám obraz
nedokreslený
Autor Smeták, 23.01.2007
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč trakař? a proč mlýn?

28.01.2008 10:41:00 | C.alwen

přečetla jsem jednu...pak druhou...no nakonec všecky! píšeš neuvěřitelně zajímavý věci, líbí se mi

30.01.2007 20:39:00 | Trdlo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí