Přízrak bolesti

Přízrak bolesti

Anotace: a tak to bolí...

Přízraku čekáš ve mně ,
na moji chybu ,
a já pak tě cítím
jak trháš ,mě na kusy
tak moc to bolí
když nemůžu dýchat
myslím na všechny svoje chyby
myslím na to,
co by bylo ,,kdyby..


A tak já...
Bez vyslovení mého jména.
Já vím jsem jen žena
A jsem všude dvakrát
Jen proto abych byla
Protože přece jsem jen jiná .

Jiná v bolesti a smutku
Jsem pořád dvakrát
A stejně to nikdo nepochopí
Jako když čekáš
Na odpověď a ta nepřichází ….

A já prosím chci dýchat a už aby to nebolelo
Abys řekl lásko jen spi
U mě jsi v bezpečí
Tak odpočívej….
Autor Imperia, 28.11.2013
Přečteno 726x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí