Vzpomínej

Vzpomínej

Anotace: ......

Procházka zimní krajinou
To nebývá zvykem
Nestačím dívat se za jinou
Nepláči nad rozlitým mlíkem
Stokrát jsme lepili džbánek
A teď se kousky ztrácí
Lásku odnesl vánek
Na jaře zazpívaj ptáci…
Poslouchat budem oba
Každý jinou tóninu
Posnídám se solí chleba
Ty si dáš ke skývě slaninu
Vzpomínej, tiše vzpomínej,….
Autor v.hercik, 29.11.2013
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí