Mořská pana

Mořská pana

Anotace: Aneb,když omámí krása.

Jednou takhle,
jednou z rána,
na útese sedí pana.

Lesklé vlasy,
hezká tvář,
místo nohou šupin zář.

Bere hřeben,
vlasy česá,
duše hledí na nebesa.

Její krásou okouzlen,
hoch do vody křáčí,
život bude ukončen,
to zlé paně stačí.

Místo rumem omámení,
omámila krása,
hoch vlnami zahubený,
kráska opět jásá.
Autor Rozdrcená duše., 29.11.2013
Přečteno 512x
Tipy 2
Poslední tipující: berloun, Monversol
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí