Zapomenuté mládí

Zapomenuté mládí

Anotace: ...

Sbírka: Výstava stínů

V prachu pohřbená panenka,
kdysi plná dětského smíchu.
Teď z dítěte stařenka,
plná životního hříchu.

Tvář bez očí.
Díra ve tváři.
Pavouk v hnědých vlasech,
tělo, v oškubaných šatech.

Odhozená na prázdné polici,
kde už dlouho nezapálila svíci.
Průvan hýbe jejím oděvem,
jediný dotek se smutným pohledem.

Autor Stín, 30.11.2013
Přečteno 667x
Tipy 6
Poslední tipující: Sýkorka07, Isquieasuus, Anjesis, Alain
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí