Báseň malého klučiny

Báseň malého klučiny

Anotace: Inspirací mi byl Fond ohrožených dětí

Kdybych mohl… 
Kdybych si mohl jako dítě vybrat,
mámu, které se chci narodit,
vím, že neváhal bych, 
a řekl, že chci tu,
se kterou životem mohu šťastně jít…
se kterou mohu snít. 
…A když by přišlo trápení,
neváhala by v noci bdít - 
-ohlídala by před bubáky,
nedovolila jim, aby strašili,
ukázala by, že neklade si požadavky,
a že miluje mne, ne jen přechodně…
… na chvíli…

 
Autor Ivýs, 01.12.2013
Přečteno 363x
Tipy 4
Poslední tipující: RyxiraAmyGinger, Robin Marnolli, poeta
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kéž by to tak mohly všechny děti

01.12.2013 21:04:44 | Bananky v čokolade

To bych přál všem dětem.

01.12.2013 19:03:44 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí