Mlčeti zlato

Mlčeti zlato

Anotace: Slova zabíjí...

A tak jsi mě zase dostal, vypustil tu bestii
lámu Ti vaz, snad už po stý
lámu Ti vaz teď znovu a zas
varovný signál prolét´ kolem uší
čarovný koktejl smutných hlásek
nekárej mne, já vím co se sluší
jistotu mám jak podzimní klas
vítajíc černé křiklavé hosty
zamrzla zem, dech květy roztál, ani Ty nejsi bez viny.
Autor whitie, 07.12.2013
Přečteno 356x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vítej tady!
Text mne osobně sice nezaujal, ale to neznamená, že je špatný...
(také se nenech zmást bodováním, to je ryze subjektivní)
...těším se na další příspěvky:-)
RM.

07.12.2013 20:38:15 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí